catering-paleo-auto-immuun-protocol

The Good Food Catering

Ben jij op zoek naar een cateraar gespecialiseerd in Paleo of het Auto-Immuun Protocol? The Good Food Girl is graag on the road!

The Good Food Catering is specialist in het verzorgen van maaltijden en buffetten voor verschillende gelegenheden. Het voordeel van The Good Food Catering is dat de maaltijden zijn bereid volgens de Paleo-richtlijnen of het Auto-Immuun Protocol. Alle maaltijden van The Good Food Catering zijn suikervrij, vrij van (pseudo)granen en peulvruchten, lactosevrij en op verzoek vrij van noten, zaden, eieren en groente uit de nachtschadefamilie. De maaltijden zijn smaakvol, feestelijk en lekker. Jouw gasten zullen niet doorhebben dat “Bad Food” ontbreken.

The Good Food Catering kan maaltijden bereiden in eigen keuken, waarna ze enkel hoeven te worden opgewarmd. The Good Food Girl bezoekt jou ook graag op locatie met The Good Food Truck!
Heb jij interesse in live cooking? Kijk dan bij The Good Food Workshop!

De mogelijkheden die The Good Food Catering aanbiedt zijn:

  • Een goedgevulde lunchtafel
  • Een feestelijk borrelbuffet
  • Een heerlijk dinerbuffet
  • Taartservice
  • High Tea

Heb jij interesse in The Good Food Catering? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaand formulier. Ik neem graag contact met je op de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte uit te brengen.