Gratis

The Good Food Girl Paasfavorieten!

Download direct The Good Food Girl Paasfavorieten

Soms kan het leven even helemaal geen feest zijn. Vooral als jouw auto-immuunziekte full swing aanwezig is. Ik weet er helaas alles van!

Toch is er iets wat jou kan ondersteunen tijdens de moeilijkste momenten en zelfs jouw auto-immuunziekte in remissie kan helpen: het Auto-Immuun Protocol. Het Auto-Immuun Protocol is afgeleid van Paleo, oftewel het oerdieet. En dat is wat het Auto-Immuun Protocol doet: het laat jou terugkeren naar het oerdieet om al jouw lichamelijke klachten te herstellen.

The Good Food Girl geeft jou achtergrondinformatie over het Auto-Immuunprotocol, verschillende auto-immuunziektes, alternatieve geneeswijzen en manieren om jouw gezondheid te ondersteunen terwijl je medicijnen gebruikt. Maar ik geef je vooral tips en inspiratie met de lekkerste, feestelijke maaltijden waarbij je óók nog eens iets goeds doet voor jouw gezondheid en de klachten van de auto-immuunziekte kan terugdringen. Op die manier maken we, ook al voel je je soms “bleeegh”, jouw leven tot een culinaire feestje.

En pasen is zo’n culinair feestje bij uitstek. En helaas zijn de chocolade-eitjes, het paasbrood en de afbakbroodjes met paashagel niet toegestaan. Dat wil echter niet betekenen dat jij niet lekker kan eten. En daarom heb ik voor jou mijn 6 paasfavorieten op een rijtje gezet: 3 zoete recepten en 3 hartige recepten. En geloof mij: iedereen smult mee!

Download direct The Good Food Girl Paasfavorieten