The Good Food Workshop

Wil jij met vrienden of collega’s een leuke, leerzame en lekkere kookworkshop volgen, waarbij iedereen kan mee-eten?

The Good Food Catering is specialist in het verzorgen van kookworkshop volgens de Paleo-richtlijnen of het Auto-Immuun Protocol. Alle maaltijden van The Good Food Catering zijn suikervrij, vrij van (pseudo)granen en peulvruchten, lactosevrij en op verzoek vrij van noten, zaden, eieren en groente uit de nachtschadefamilie. De maaltijden zijn smaakvol, feestelijk en lekker. Jullie zullen niet doorhebben dat “Bad Food” ontbreken.

Voordat we van start gaan met een heerlijke maaltijd geef ik jullie op een leuke, interactieve manier achtergrondinformatie over het Auto-Immuun Protocol. Je leert welke voedingsmiddelen je niet mag eten en wat wel. Maar vooral leer je dat dit eliminatiedieet helemaal niet hoeft te betekenen dat je moet afzien.

Daarna koken we met z’n allen een heerlijke maaltijd. Van een eenvoudige lunch of een taart tot een dinerbuffet. The Good Food Girl regelt alle ingrediënten en keukenmachines.

Na het koken schuiven we aan. Aan een grote tafel eten we samen de gekookte maaltijden op. Het is vooral de bedoeling dat je geniet, maar natuurlijk praat ik graag met jullie door over het Auto-Immuun Protocol.

Na afloop krijgen jullie een goodie bag vol leuks en lekkers mee, natuurlijk in het teken van lekker, feestelijk eten!

Geen zin om zelf te koken, maar wel om te genieten van lekker, eerlijk en gezonde voeding? Kijk eens bij The Good Food Catering.

Heb jij interesse in The Good Food Workshop? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaand formulier. Ik neem graag contact met je op de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvende offerte uit te brengen.